Тренінг "Система НАССР. Контрольно-критичні точки"

Тренінги та вебінари

Бізнес-тренер Генсіровська Юлія

550 грн.

29Жовтня

10:00

29.10 - 29.10

6 год.

вул. Карбишева, 1

українська

обід включено


НАССР гарантує безпечність продукції на повному шляху харчового ланцюжка та надає змогу виявити усі критичні точки, які можуть вплинути на безпечність кінцевого продукту, усунути шкідливі фактори та контролювати повний процес виробництва.

 

29 жовтня для закладів харчування, для торгових закладів, для харчоблоків освітніх закладів і не лише!

Бізнес-академія РМВА організовує офлайн тренінг: 

"Система НАССР. Контрольно-критичні точки"

 

Зміст:

1. Поняття безпечності харчових продуктів.

2. Що таке ККТ.

3. Ризики від неконтрольованих процесів.

4. Контроль дотримання карантинних вимог.

 

 

Юлiя Генсiровська
Аудитор системи ISO 22000, аудитор системи НАССР.
Спеціаліст з екології та охорони навколишнього середовища. 
Аудитор системи ISO 14000 eкологія та ISO18000 охорона праці.
Досвід: 2 роки керівник проекту з впровадження HACCP для мережі Наш Край та SPAR,17 років в Нестле, з них 10 років фахівець з безпечності харчових продуктів, лідер НАССР команди.

 

Дата проведення: 29 жовтня,  четвер.
Початок о 10:00. Реєстрація та вітальна кава з 09:30
Місце проведення: РМВА, м. Луцьк, вул.Карбишева, 1
Вартість (включено роздаткові матеріали, бізнес-ланч, кава-брейки)

➡️ за умови попередньої реєстрації і оплати 450 грн
➡️ в день проведення 550 грн.

Коментарі