Тренінг "Практичні аспекти впровадження HACCP"

Академія директора ТЗ

Бізнес-тренер Генсіровська Юлія

500 грн.

23Червня

10:00

23.06 - 23.06

7 год.

вул. Карбишева, 1

українська

обід включено


 23 червня Бізнес-академія РМВА проводить офлайн-навчання
"Перевірки Держспоживслужби. 
Практичні аспекти впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР"
 


ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ХАРЧУВАННЯ, ВИРОБНИЦТВА і ТОРГІВЛІ! ​


Зміст тренінгу:

1. Перевірки Держспоживслужби. Що потрібно знати, коли до вас прийшли з направленням на перевірку?

2. Два нових акти перевірки: 446 і 447 - в чому відмінність?

3. Безпека продуктів харчування.

4. Методи попередження потраплянню сторонніх предметів в сировину і продукт

5. Шкідники. Система інтегрованої боротьби з шкідниками. Дератизація, дезинсекція

6. Гігієна та забезпечення якості. Ризики, що пов’язані з мікробіологією. Патогени (Salmonella)

7. Персональна гігієна. Вимоги до одягу у виробничій зоні. Особисті речі. Паління цигарок

8. Гігієна праці. Засоби індивідуального захисту

9. Захворювання, з якими не можна працювати на харчових підприємствах. Поняття про бактеріо- та вірусоносійство, гельмінтози

10. Промислова санітарія. Зонування виробничої території. Маркування мийного інвентарю. Профілактичні миття цехів. Позначення ємкостей для сировини і продукції

 

Викладач:
 
Юлiя Генсiровська 
Керівник проекту по впровадженню HACCP для мережі Наш Край та SPAR
17 років в Нестле, з них 10 років фахівцем з безпечності харчових продуктів, лідером НАССР команди.
Аудитор системи ISO 22000.
Спеціаліст з екології та охорони навколишнього середовища. Аудитор системи ISO 14000 eкологія та ISO18000 охорона праці.
 
 
Дата проведення:
23 червня, вівторок
Тривалість навчання:
з 10:00 до 17:00
Місце проведення: 
РМВА, м. Луцьк, вул. Карбишева, 1
 
Вартість (вказана без врахування ПДВ) включає: методичні матеріали, кава-брейки, бізнес-ланч
За умови попередньої оплати - 500 грн
В день проведення заходу - 600 грн
 

Ми робимо Ваш бізнес результативнішим!

Чекаємо на Вас!

 
 
Коментарі