Практикум «Підняття якісних показників у HORECA. Міфи чи реальність»
Тренінги та вебінари
Бізнес-тренер Йолтуховська Ольга
1250 грн.
17Грудня
10:00
17.12 - 17.12
6 год.
м. Луцьк, вул. Карбишева, 1
обід включено
ВПЕРШЕ В ЛУЦЬКУ!
17 грудня в РМВА Бізнес академії відкритий практикум
«Підняття якісних показників у HORECA. Міфи чи реальність?! Розбір кейсів»
Для управлінців та менеджерів в HORECA.
Для власників, які займаються операційним управлінням в HORECA або хочуть розібратися, що і якими інструментами контролювати в закладі.
Для усіх, хто прагне ефективно управляти можливостями в ресторанному бізнесі.
Головне на тренінгу або Що пропрацюємо в командах:
- Про фінансово-економічний аналіз
- P & L, операційна структура - основний управлінський звіт
- Точка беззбитковості та «0»
- Маржинальний дохід
- Собівартість, націнка, food-cost
- Перевірка калькуляцій
- Аналіз виручки в порівнянні з іншими періодами
- Аналіз націнки за групами та окремо
- Аналіз структури продажів. АВС. Методи продажів
- Аналіз P&L / операційної структури в розрізі статей витрат
- Аналіз оборотності товару. Звіт по товарних залишках. Визначення оборотності товару в днях і дотримання норм. Листи заготовок. Звіт про середньоденний розхід товарів
- Аналіз списань і звірка з Stop, Go, Hot листами. Правила FIFO
- Аналіз частки Нестач / Надлишків товару до співвідношення собівартості реалізованих товарів. Раптові, точкові інвентаризації. Виявлення необлікованих товарів
- Аналіз віддалених позицій в чеках, час відкриття і закриття, структура чеків
- Аналіз кредиторської заборгованості, динаміка, співвідношення до залишку товару на складі
В результаті тренінгу Ви отримаєте:
-
Роздаткові матеріали
-
Робочі інструменти з контролю та управління
-
По кожному блоку та етапу пройдуть практикуми в командах, тож учасники отримують навички практичної роботи з наведеними інструментами та технологіями
-
Під час практикумів учасники проведуть краш-тести по своїх діючих концептах
Спікер: Ольга Йолтуховська
Архітектор бізнесу, Cо-owner i Big mama в консалтинговій агенції Big Mama Business Solutions
В сфері HoReCa працює з 2002 року, професійно займається консалтингом з 2013 року
Розробила і масштабувала більше, ніж 500 бізнесів
Працює по всій Україні та за кордоном
Бізнеси, які Ольга допомагала описувати та розвивати - найкращі в своїх сегментах. Серед них Хінкальня, Lviv Croissants, Elite Club, Celentano Ristorante , Пельмень бар Ne.mamkay, Valesto, Vertuta, Сироварня Іберія, Оселедцева від Чорноморки, Пансіонат 100Ліття, FloorBest, SPAR Львів, Майстерня Карамелі, СушіДо, Stars Family Hotels, White Residence & SPA Hotel, Chalet Thermal та багато інших
Готові? Це буде чудовий досвід!
Чекаємо в РМВА:
17 грудня 2021 р.
Тривалість тренінгу:
з 10:00 до 17:00, реєстрація з 09:30.
Локація, де чекаємо вас з кавою та смаколиками:
РМВА, м. Луцьк, вул. Карбишева, 1, КРЦ "Адреналін Сіті"
Вартість участі:
1250 грн (при безготівковому розрахунку додається ПДВ),
ми гарантуємо: продуктивний день, робочі інструменти та краш-тести,
роздаткові матеріали, потужний нетворкінг, а ще - кава-брейки і бізнес-ланч.
Чекаємо на Вас!
Ми робимо Ваш бізнес результативнішим!