Практикум «Підняття якісних показників у HORECA. Міфи чи реальність»

Тренінги та вебінари

Бізнес-тренер Йолтуховська Ольга

1250 грн.

17Грудня

10:00

17.12 - 17.12

6 год.

м. Луцьк, вул. Карбишева, 1

обід включено


ВПЕРШЕ В ЛУЦЬКУ!
17 грудня в  РМВА Бізнес академії  відкритий практикум
«Підняття якісних показників у HORECA. Міфи чи реальність?! Розбір кейсів»

 

Для управлінців та менеджерів в HORECA.

Для власників, які займаються операційним управлінням в HORECA або хочуть розібратися, що і якими інструментами контролювати в закладі.

Для усіх, хто прагне ефективно управляти можливостями в ресторанному бізнесі.

 

Головне на тренінгу або Що пропрацюємо в командах:

 

  • Про  фінансово-економічний  аналіз
  • P & L, операційна структура - основний управлінський звіт
  • Точка беззбитковості та «0»
  • Маржинальний дохід
  • Собівартість, націнка, food-cost
  • Перевірка калькуляцій
  • Аналіз виручки в порівнянні з іншими періодами
  • Аналіз націнки за групами та окремо
  • Аналіз структури продажів. АВС. Методи продажів
  • Аналіз P&L / операційної структури в розрізі статей витрат
  • Аналіз оборотності товару. Звіт по товарних залишках. Визначення оборотності товару в днях і дотримання норм. Листи заготовок. Звіт про середньоденний розхід товарів
  • Аналіз списань і звірка з Stop, Go, Hot листами. Правила FIFO
  • Аналіз частки Нестач / Надлишків товару до співвідношення собівартості реалізованих товарів. Раптові, точкові інвентаризації. Виявлення необлікованих товарів
  • Аналіз віддалених позицій в чеках, час відкриття і закриття, структура чеків
  • Аналіз кредиторської заборгованості, динаміка, співвідношення до залишку товару на складі

 

 

В результаті тренінгу Ви отримаєте:

  • Роздаткові матеріали

  • Робочі інструменти з контролю та управління

  • По кожному блоку та етапу пройдуть практикуми в командах, тож учасники отримують навички практичної роботи з наведеними інструментами та технологіями

  • Під час практикумів учасники проведуть краш-тести по своїх діючих концептах

 

Спікер: Ольга Йолтуховська

Архітектор бізнесу, Cо-owner i Big mama в консалтинговій агенції Big Mama Business Solutions
В сфері HoReCa працює з 2002 року, професійно займається консалтингом з 2013 року


Розробила і масштабувала більше, ніж 500 бізнесів
Працює по всій Україні та за кордоном
Бізнеси, які Ольга допомагала описувати та розвивати - найкращі в своїх сегментах. Серед них Хінкальня, Lviv Croissants, Elite Club, Celentano Ristorante , Пельмень бар Ne.mamkay, Valesto, Vertuta, Сироварня Іберія,  Оселедцева від Чорноморки, Пансіонат 100Ліття, FloorBest, SPAR Львів, Майстерня Карамелі, СушіДо, Stars Family Hotels, White  Residence & SPA Hotel, Chalet Thermal  та багато інших

 

Готові? Це буде чудовий досвід!

Чекаємо в РМВА:
17 грудня 2021 р.

Тривалість тренінгу:
з 10:00 до 17:00, реєстрація з 09:30.

Локація, де чекаємо вас з кавою та смаколиками:
РМВА, м. Луцьк, вул. Карбишева, 1, КРЦ "Адреналін Сіті"

Вартість участі:
1250 грн (при безготівковому розрахунку додається ПДВ),
ми гарантуємо: продуктивний день, робочі інструменти та краш-тести,
роздаткові матеріали, потужний нетворкінг, а ще - кава-брейки і бізнес-ланч.
 


Чекаємо на Вас!

 


Ми робимо Ваш бізнес результативнішим!

 

Коментарі