Тренінг "Практичні аспекти впровадження HACCP"

Академія директора ТЗ

23Жовтня

09:00

23.10 - 23.10

7 год.

вул. Євгена Сверстюка, 1, 2-й поверх

українська

обід включено


23 жовтня  Бізнес-академія РМВА проводить навчання
"ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЦЕДУР, ЗАСНОВАНИХ НА ПРИНЦИПАХ НАССР"



Зміст тренінгу:
 

  1. Безпека продуктів харчування. Основні поняття безпеки харчових продуктів.
  2. Сторонні предмети. Джерела та шляхи попадання в сировину і продукт. Методи попередження потраплянню сторонніх предметів в сировину і продукт.
  3. Шкідники. Ознаки їх появи. Проблеми, пов’язані з шкідниками. Система інтегрованої боротьби з шкідниками. Дератизація, дезинсекція.
  4. Гігієна та забезпечення якості. Мікробіологія, основні поняття. Ризики, що пов’язані з мікробіологією. Патогени (Salmonella).
  5. Персональна гігієна. Чистота тіла, рук, нігтів. Вимоги до одягу у виробничій зоні. Особисті речі. Паління цигарок.
  6. Гігієна праці. Засоби індивідуального захисту.
  7. Захворювання, з якими не можна працювати на харчових підприємствах. Поняття про бактеріо- та вірусоносійство, гельмінтози.
  8. Промислова санітарія. Зонування виробничої території. Маркування мийного інвентарю. Профілактичні миття цехів. Позначення ємкостей для сировини і продукції.
  9. Що таке НАССР? Що таке ССР (ККТ)?

 

 

Викладач - Юлiя Генсiровська  - керівник проекту по впровадженню HACCP для мережі Наш Край та SPAR
Дата проведення уточнюється
Тривалість навчання
: з 09:15 до 17:00
Місце проведення - РМВА, м. Луцьк, вул. Євгена Сверстюка, 1, (2 поверх)
Вартість 500 грн, включає: методичні матеріали, кава-брейки, бізнес-ланч
 

Ми робимо Ваш бізнес результативнішим!

Чекаємо на Вас!

 
 
Коментарі